Cursuri de vioara

Cursuri de vioara in Craiova!

INSCRIERI COPII SI ADULTI, TOT TIMPUL ANULUI!

Cursurile de vioara organizate prin departmanetul de ARTE al centrului DAGMAR D.V.  se adreseaza copiilor, adolescentilor si adultilor.

1.DESCRIEREA CURSURILOR

Cursul urmareste: exercitii de cunoastere a instrumentului; exercitii de incalzire si acomodare; teorie si istoria muzicii; notiuni de tehnica instrumentala; lucrul cu instrumentul; interpretare. Se lucreaza apoi cu atitudinea, cu prezenta scenica si cu  limbajul non-verbal pe scena.

Materiale de curs: compozitii apartinand compozitorilor preclasici, clasici, romantici corespunzatoare nivelului cursantului. La cerere, se pot studia lucrari moderne.

Anual, cursantii claselor de muzica participa la 2 auditii (lunile decembrie si iunie) pentru a se obisnui cu scena si cu aparitiile in public.

2.PARTICIPANTI & TAXE

*Test aptitudini artistice

Inainte de a incepe un curs de muzica, orice cursant da o proba. I se testeaza urechea muzicala si ritmul. Apoi urmeaza discutiile cu fiecare : de ce isi doresc sa urmeze acest curs, ce asteptari au si ce vor sa faca dupa ce il termina.

*Inscrieri

Inscrierile sunt deschise tot timpul anului si se fac personal la sediul DAGMAR D.V., bulevardul Carol I, nr.12, Craiova.

Acte necesare pentru inscriere: C.I. , formular inscriere (la sediu), taxa inscriere 25 lei.

*Taxa de participare (abonament lunar 4 sedinte – o sedinta = 60 min. – include 2 auditii anuale):

-1 participant :  160 lei

-2 participanti :  150 lei

 

 

FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrLinkedInStumbleUponPrintYahoo MailYahoo MessengerDistribuie