Engleza Copii & Adolescenti in Craiova

Engleza Copii & Adolescenti in Craiova

Copiii se pot inscrie la limba engleza incepand cu varsta de 3 ani. Intre 3 si 5 ani, acestia lucreaza in grup restrans sau individual. De la varsta de 5 ani, ei sunt inclusi in grupuri de 4-6 copii, dezvoltandu-se astfel abilitatile de socializare, precum si competitivitatea. Scoala de engleza pentru copii DAGMAR D.V. este singura scoala din Craiova condusa de un profesor acreditat Cambridge CELTA cu experienta de predare in Irlanda (Dublin) si Marea Britanie (Kent si Brighton).

Cursurile de engleza imbina curriculum de gradinita si scoala cu competentele specifice Cadrului European de Referinta pentru Limbi Straine si Cambridge Young Learners & for Schools. In cadrul centrului nostru, copiii si adolescentii se vor pregati si pot sustine examenele E.C.L. si Cambridge care sunt recunoscute la admiterea in clasele bilingve (clasele a Va si a IXa) si bacalaureat.

La noi, copii se distreaza invatand. Clubul de engleza INCREDIBLE ENGLISH este locul in care copilul dvs. va dobandi comptentele necesare pentru a se exprima cu usurinta in limba engleza. Metoda de predare principala este Cambridge CELTA Young Learners. Metodele alternative internationale folosite sunt alese  in functie de varsta: Full Language Immersion / Communicative Approach si Total Physical Response, bazandu-se pe strategiile de predare specifice examenelor Cambridge. Acest lucru inseamna folosirea limbii engleze in toate situatiile de comunicare si implicarea activa a copiilor in toate activitatile.

Avem 3 niveluri de studiu :

*kindergarten (grupa mijlocie-clasa 0) unde punem bazele vocabularului si dezvoltam competentele de exprimare si intelegere orala; gramatica este introdusa prin structuri fixe;

*primary (clasele Ia- a IIIa) unde punem bazele gramaticii si dezvoltam suplimentar competentele de exprimare si intelegere scrisa;

*secondary & high-school (clasele a IVa-a XIIa) unde aprofundam notiunile de gramatica si vocabular, dezvoltam toate cele 4 competente (exprimare si intelegere orala, exprimare si intelegere scrisa) si certificam international cunostintele dobandite.

Informatii suplimentare despre DAGMAR, echipa, cursurile si materialele noastre vizitand BLOGul nostru AICI.

Informatii despre structura cursurilor si tarife aflati AICI.

In vacanta de vara ii asteptam pe copii la English Summer School.

Formular de pre-inscriere/Solicitare informatii AICI

“Nu pentru scoala, ci pentru viata invatam!”