Engleza Adulti in Craiova

Engleza Adulti in Craiova

Cursurile de limba engleza pentru adulti au la baza metoda de predare Cambridge CELTA si sunt structurate pe niveluri de studiu conform Cadrului European de Referinta pentru Limbi Straine.

Cursul organizat in mod regulat este cel de limbaj GENERAL-CONVERSATIONAL. Va oferim un curs util si placut  cu o structura inovatoare si buget de timp repartizat in 30% vocabular, 30% gramatica si 40% comunicare (6 module cu durata egala (4 luni): debutant A0-A1 (la cerere), elementar A1-A2, pre-intermediar A2-B1, intermediar B1-B2, intermediar superior B2-C1, avansat C1-C2 ). Fiecare modul se finalizeaza cu un test de evaluare pentru care se folosesc subiecte ale examenelor internationale (Cambridge, IELTS).

Pe langa limbajul general, organizam si cursuri de LIMBAJE DE SPECIALITATE precum pregatire interviu studiu/angajare, medical (medici si asistenti), business, juridic, economic, tehnic, turism, poilite-armata-aviatie sau au pair.

Cursantii nostri se pregatesc pentru EXAMENE INTERNATIONALE precum E.C.L., Cambridge, TOEFL si IELTS. Acestia pot participa la examene E.C.L., Cambridge sau IELTS chiar in cadrul centrului nostru. Pentru datele de examinare consultati Secretariatul DAGMAR D.V.

Informatii suplimentare despre DAGMAR, echipa, cursurile si materialele noastre vizitand BLOGul nostru AICI.

Informatii despre structura cursurilor si tarife aflati AICI.

Formular de pre-inscriere / Solicitare informatii AICI

“Nu pentru scoala, ci pentru viata invatam!”

Articole de interes:

*Aflati AICI & ACUM Cum sa DEPASITI CELE MAI COMUNE 5 DIFICULTATI DE INVATARE de invatare ale adultilor

*Aflati AICI Raspunsurile la cele mai frecvente intrebari despre studiul limbilor straine.

*Aflati AICI & ACUM care sunt CELE 3 CRITERII DE EXIGENTA ALE PROFESORULUI – FORMATOR DE LIMBI STRAINE pe care orice cadru didactic trebuie sa le indeplineasca pentru a va oferi o experienta de neuitat si rezultate pe masura asteptarilor dvs.