DESPRE DAGMAR D.V.

Bine ati venit! Sa ne cunoastem mai bine!

CINE?

DAGMAR DV International Centres ofera programe educationale si de formare profesionala in Marea Britanie si Romania.

Mai multe articole DESPRE NOI gasiti pe BLOG * click AICI.

CE?

In Romania, va oferim cursuri de limbi straine (in clasa sau online), arte (dans, muzica), formare profesionala (acreditare A.N.C) si servicii conexe (traduceri, tabere lingvistice, consultanta si consiliere). Detinem cele mai prestigioase acreditari internationale: ECL, Cambridge / IELTS, Goethe / OSD.

In Marea Britanie organizam cursuri de limba engleza prin programul DAGMAR English Summer School pentru copii si adulti. Tabara se desfasoara in luna iulie in Stratford-upon-Avon, orasul lui Shakespeare.

 CUM?

Cursurile si serviciile pe care le oferim au la baza o experienta de peste 6 ani. Ne ghidam dupa motto-ul „Nu pentru scoala, ci pentru viata invatam!”, insemnand ca punem accent pe dezvoltarea acelor competente esentiale pentru o buna dezvoltare lingivistica, creativa si fizica. Oferim calitate, seriozitate si increderea intr-un viitor mai bun.

Credem in importanta unui climat destins, care sa le permita cursantilor sa se relaxeze, astfel incat activitatile educationale si de formare sa se desfasoare intr-un mod placut. Pe langa competentele profesionale, acordam mare importanta bunei dispozitii si zambetelor de zi cu zi.

PENTRU CINE?

Clientii nostri au intre 3 si 73 de ani. Personalul nostru este specializat in a lucra cu orice varsta, iar metodele noastre sunt adaptate fiecarui nivel si fiecarei cerinte. Acesta este atent selectat conf. standardelor internationale:  tripla calificare si studii in strainatate.

CAND?

DAGMAR DV Romania ofera cursuri (in clasa si online) si servicii conexe tot timpul anului. Programul nostru de lucru este luni-vineri 9:30-20:30.

DAGMAR DV United Kingdom ofera cursuri numai in luna iulie si online in restul anului.

UNDE?

DAGMAR DV Romania va ofera cursuri si servicii conexe in Craiova si in intreaga zona de sud a Romaniei. Adresa noastra in Craiova este bulevardul Carol I, nr. 12. Tel.: 0351401685 / 0749667802

DAGMAR DV United Kingdom va ofera programe educationale de scurta durata (English summer courses in July) in Marea Britanie (Stratford-upon-Avon, orasul lui Shakespeare).