Club engleza Craiova * INCREDIBLE ENGLISH

Centrul educational DAGMAR D.V. organizeaza cursuri de engleza pentru copii si adolescenti structurate in conformitate cu Cadrul European de Referinta pentru Limbi Straine, curriculei Cambridge YLE & for Schools si curriculei nationale (gradinita si scoala). Scoala de engleza pentru copii DAGMAR D.V. este singura scoala din Craiova condusa de un profesor acreditat Cambridge CELTA cu experienta de predare in Irlanda (Dublin) si Marea Britanie (Kent si Brighton).

INCREDIBLE ENGLISH CLUB

La noi, copii se distreaza invatand. Clubul de engleza INCREDIBLE ENGLISH este locul in care copilul dvs. va dobandi comptentele necesare pentru a se exprima cu usurinta in limba engleza. Profesorii nostri calificati national si international, precum si materialele didactice ale prestigioaselor edituri Cambridge, Oxford, Macmillan sau ELI fac invatarea o adevarata placere.

Metoda de predare principala este Cambridge CELTA Young Learners. Metodele alternative internationale folosite sunt alese  in functie de varsta: Full Language Immersion / Communicative Approach si Total Physical Response, bazandu-se pe strategiile de predare specifice examenelor Cambridge. Acest lucru inseamna folosirea limbii engleze in toate situatiile de comunicare si implicarea activa a copiilor in toate activitatile. Vizitati pagina de facebook a clubului nostru pentru a vedea poze si filmari de la cursuri.

INCREDBILE ENGLISH CLUB
KINDERGARTEN PRIMARY SECONDARY CAMBRIDGE UK CURRICULUM

In vacanta de vara ii asteptam pe copii la English Summer School.

Formular de pre-inscriere/Solicitare informatii AICI

“Nu pentru scoala, ci pentru viata invatam!”