Centrul Educational si de Formare profesionala DAGMAR D.V. organizeaza cursuri de limba engleza pentru pre-scolari cu varste intre 4 si 6 ani (grupa mijlocie – clasa 0). Copiii cu varste intre 3 si 4 ani si jumatate pot fi admisi in anumite conditii.

Manualul de curs ales este “Fly High”, ed. Longman Pearson. Acest manual este oferit cursantilor nostri (carte si CD audio, caiet de exercitii/manual de gramatica) prin intermediul Clubului de engleza pentru copii INCREDIBLE ENGLISH. Puteti vedea AICI brosura oficiala a seriei.

Seria “Fly High” este formata din 4 niveluri, ceea ce inseamana A0 – A2 conform curriculum national, Cadrului European de Referinta pentru Limbi straine si programei Cambridge.

Fly High serie

Fiecare nivel este format din: caietul elevului cu CD audio, caiet de activitati si manual de gramatica cu CD audio, soft pentru predarea pe tabla interactiva, manualul profesorului, flashcards, story cards si papusi de mana. Centrul DAGMAR D.V. este singurul centru lingvistic care folosest in predarea la clasa tabla interactiva. Scolarii au posibilitatea sa urmeareasca aventura personajelor FlyHigh prin intermediul povestilor amuzante, jocurilor si cantecelor.

 

FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrStumbleUponLinkedInEmailGoogle BookmarksYahoo MailYahoo MessengerPrintDistribuie
Categorii: Cursuri & Programe

Leave a Reply