Centrul Educational si de Formare profesionala DAGMAR D.V. organizeaza cursuri de limba engleza pentru pre-adolescenti si adolescenti in clasele I – XII.

Manualul de curs ales este “English in Mind”, ed. Cambridge. Acest manual este oferit cursantilor nostri (carte si CD audio) prin intermediul Clubului de engleza pentru copii INCREDIBLE ENGLISH.

Seria English in Mind” este formata din 6 niveluri: debutant, elementar, pre-intermediar, intermediar, intermediar superior si avansat, ceea ce inseamana A0 si C1 conform Cadrului European de Referinta pentru Limbi straine si programei Cambridge.english in mind 3-5english in mind starter - 2

Fiecare nivel este format din: manualul elevului cu DVD exercitii interactive si video, caiet de exercitii, CD-uri audio soft pentru predarea pe tabla interactiva, manualul profesorului si test de plasare nivel. Centrul DAGMAR D.V. este singurul centru lingvistic care folosest in predarea la clasa tabla interactiva. Va invitam sa urmariti un video care prezinta personajele principale ale cursului video asociat.

FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrStumbleUponLinkedInEmailGoogle BookmarksYahoo MailYahoo MessengerPrintDistribuie

Leave a Reply