oana manigaOana studiaza engleza din clasa a doua, iar sansa de a petrece un an in Statele Unite ale Americii a facut-o a realizeze cat de utila este aceasta limba si ce inseamna sa cunosti o limba straina pe care sa o poti folosi in fiecare zi intr-un context international. Pasiunea pentru limba engleza s-a dezvoltat o data cu anii. Dupa ce s-a intors din State, Oana a urmat un profil de bilingva engleza si a continuat sa studieze aceasta limba.

“Initial m-a atras nevoia de a comunica si de a ma face inteleasa intr-un mediu strain si la o scoala straina in limba engleza, apoi dorinta de a-mi face prieteni din diferite tari, placerea de a ma uita la filme fara sa fie nevoie sa citesc subtitrarea, oportunitatea de a citi diverse lucruri in limba engleza si de a le intelege, cunoasterea unei alte culturi. Limba engleza mi-a deschis usile catre o alta lume si mi-a permis sa ma dezvolt asa cum consider ca face oricare alta limba straina”, spune Oana.

Un curs de limba engleza, crede ea, depinde in mare parte de cursantul cu care lucreaza. Considera ca este ideal sa imbine toate abilitatile si competentele (citit, scris, ascultat, vorbit, gramatica), insa cel mai mult pune accent pe comunicare, incercand sa vorbeasca in limba engleza cu cursantii cat mai mult, astfel incat acestia sa fie obligati, la randul lor, sa vorbeasca in limba engleza sau macar sa repete. Ii place sa creeze o atmosfera deschisa si sa ii ajute pe cursantii sai cat mai mult, in functie de nevoile lor.

Oana mai spune ca nu ea a ales limba engleza, ci limba engleza a ales-o pe ea in momentul in care a plecat in State si i-a deschis ochii asupra oportunitatilor pe care le poti avea daca ai cunostintele necesare.

STUDII:

2013-prezent : Master Studii Anglo-Americane, Universitatea din Craiova

2014-2015 : Student Erasmus+, Universite d’Avignon et des Pays de Vaucluse, Avignon,   Franta

2010-2013 : Facultatea de Litere, Specializarea Română-Engleză, Universitatea din Craiova

2001-2002 : McMillan International Academy Elementary School, Montgomery, Alabama,  SUA 

DIPLOME SI CERTIFICARI:

Diplomă Cambridge ESOL Level 2, Certificate in Advanced English, Level C1

Diplomă DELF B1

Atestat Limba Engleză

Diplomă Erasmus+ Youthpass for Youth Exchanges, Without Difference (Fark Yok), Bayburt, Turkey

Certificat de formator, organizat de S.C Intel Training S.R.L, Craiova

Certificat de Competențe Digitale, utilizator experimentat

Certificat de Competență Lingvistică, utilizator experimentat

FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrStumbleUponLinkedInEmailGoogle BookmarksYahoo MailYahoo MessengerPrintDistribuie
Categorii: Echipa noastra

Leave a Reply