first aid copyDagmar D.V. vine cu un nou curs in limba engleza pentru adolescenti cu varste intre 11 si 19 ani: un curs de prim ajutor care se adreseaza oricarui nivel de limba, lucru posibil datorita caracterului puternic demonstrativ al lectiei. Cursul va fi sustinut de Valentina DUTESCU, trainer acreditat Cambridge CELTA, certificate de Pinnacle Training UK – Emergency First Aid at Work, care a sustinut recent astfel de sesiuni cu studenti internationali in cadrul Kaplan Brighton Summer School, UK.

Cursul presupune acumularea de cunostinte si termeni specifici manevrelor de prim ajutor prin folosirea unor scenarii realiste si prin activitati cu grad ridicat de interactiune, care ii vor ajuta pe adolescenti sa inteleaga cum pot interveni in cazuri de urgenta. Astfel, pe langa invatarea unor cuvinte noi in limba engleza, participantii la First Aid Course vor afla si informatii pretioase despre acordarea primului ajutor, care se pot dovedi folositoare in cazuri neasteptate.

Tinerii care vor lua parte la curs vor putea afla cum pot veni in sprijinul unei persoane inconstiente, cand si cum sa faca un apel de urgenta, cum sa actioneze in cazul in care cineva se sufoca sau cum sa se comporte si ce ajutor sa acorde in caz de arsuri, sangerari sau luxatii si entorse.

Cursul va avea o durata de 90 de minute si va avea loc pe 7 si 21 august si pe 4 septembrie. Inscrierile se fac pana in ziua anterioara cursului! La final, fiecare participant va primi un certificat DAGMAR DV – First Aid – an English Course.

First Aid Course Content:

1. Unconscious people and Emergency calls
2. Chocking, burning, bleeding and sprain/strain.

Costul este de numai 20 lei/participant si va avea loc pentru minim 4 – maxim 14 participanti.

Va asteptam!

FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrStumbleUponLinkedInEmailGoogle BookmarksYahoo MailYahoo MessengerPrintDistribuie

Leave a Reply