BEginnerLa Dagmar D.V., copiii invata pe baza unor metode recunoscute la nivel international pentru eficienta lor.

Metoda TOTAL PHYSICAL RESPONSE este metoda consacrata pentru predarea la incepatori sau copiilor cu varste mici. In cadrul centrului nostru acesteia ii este integrata Metoda COMUNICATIVA. Metoda TOTAL PHYSICAL RESPONSE se bazeaza pe modul in care in viata reala copiii asimileaza o limba, mai intai prin ascultat, privit si imitat, si dupa aceea vorbit. Aceasta metoda se adreseaza si implica toate tipurile de invatare : auditiv, vizual si kinestezic.

Metoda COMUNICATIVA incurajeaza participantii sa se exprime liber, limitand la inceput corectarea directa a greselilor de exprimare. Gramatica este introdusa ca baza pentru dezoltarea celor 4 competente fundamentale: intelegere scrisa si orala si exprimare scrisa si orala.

Cele doua metode principale, asociate cu alte metode in functie de specificul exercitiilor, ajuta la stimularea creativitatii si imaginatiei copilului pentru a-i dezvolta abilitatile motrice fine: indemanarea si perspicacitatea. Jocurile de grup, dar si individuale, reprezinta cea mai eficienta si educativa metoda recreationala pentru copii. Invatarea este centrata pe participant.

Daca v-a placut acest articol, abonati-va la newsletter nostru pentru a primi informatii actualizate si mai multe resurse gratuite.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Daca inca nu v-am convins, adresati-ne intrebarile dumneavoastra folosind formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Mesaj

FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrStumbleUponLinkedInEmailGoogle BookmarksYahoo MailYahoo MessengerPrintDistribuie

Leave a Reply