Anca Danescu: “Nu stiu de unde sa incep, dar cu siguranta stiu ca aceasta relatie intre mine si SC DAGMAR DV SRL nu se va termina niciodata. De ce spun niciodata? Pentru ca aici, pe langa faptul ca am gasit sprijinul profesional de care aveam nevoie pentru procesul de emigrare in Quebec, am gasit si  o prietena draga, de suflet. Timp de aproximativ 2 ani sediul si angajatii Dagmar au fost ca si a doua familie pentru mine. Aici am invatat limba franceza, aici am invatat ca trebuie sa lupt pt visul meu si anume acela de a ajunge in Canada. In acest proiect nu am fost doar eu implicata, ci si Dutescu Valentina (a muncit chiar mai mult decat mine). Datorita lor pot sa spun ca sunt cu un picior in Canada. Tineti-o tot asa!!!!!”

Irina Danescu: “Vreti o parere obiectiva? Atunci cititi povestae mea, cea a unei cursante “veterane” (cum imi place sa-mi spun), care a ajuns la centrul DAGMAR avand visul de a reusi in procesul de emigrare in Canada. Am inceput cursurile  in ianuarie 2011, avand cunostinte minime de limba franceza. Am reusit cu ajutorul Valentinei Dutescu si al Danielei Nichita sa obtin, in iulie 2012, un rezultat la care nici nu imi permiteam sa visez si anume nivelul B2/C1 certificat de examenul TEFAQ. Am continuat cursurile in vederea reusirii la interviul de selectie pentru Canada pana in data de 20 martie 2013 cand am si obtinut mult doritul Certificat de Selectie. Am gasit in cadrul centrului DAGMAR tot sprijinul necesar si un suport neconditionat pentru a-mi atinge obiectivele profesionale, reusind sa leg o frumoasa prietenie cu toata echipa Dagmar. Le multumesc celor 2 profesoare (Valentina Dutescu si Daniela Nichita) ca au reusit de fiecare data sa ma impulsioneze, sa ma incurajeze si sa ma faca sa indragesc o limba care pana acum 2 ani imi era total straina. Astazi pot spune ca echipa Dagmar face parte din viata mea , colaborarea noastra transformandu-se intr-o frumoasa relatie de prietenie. Recomand cu drag!”

Razvan Popescu: “15.04.2011, Craiova

Agentia de formare profesionala   SC DAGMAR DV SRL Craiova, in relatia de colaboare pe care am inceput-o in decembrie 2010 si pana la 10.09.2011, deocamdata, cu privire la demersul meu pentru a emigra in Canada (Quebec) si in acelasi timp la demersul pe care l-am intreprins in august 2001 pentru a deveni angajat al companiei NOZ din Franta, a manifestat permanent o atitudine profesionala in ceea ce priveste programarea orelor de curs si a duratei acestora, prin practicarea unui tarif / sedinta de pregatire onest, prin suportul de materiale video / audio si a altor cursuri de pregatire.

In aceasta perioada, personalul SC DAGMAR DV SRL Craiova a manifestat in acelasi timp o atitudine de implicare pentru a-mi atinge cele 2 obiective pe plan personal si profesional prin obtinerea de informatii si materiale suplimentare de pregatire inaintea firmei de avocatura care se ocupa de dosarul meu de emigrare si prin aportul substantial pe care l-a adus la imbunatirea cv-ului personal  ( structura, cuprins etc ) cat si prin documentarea de pe anumite pagini de internet pe care au realizat-o in afara orelor de curs, cu privire la pregatirea unui interviu sustinut cu angajatori straini pentru a-mi oferi ulterior sfaturi utile si pregatirea necesara unui rezultat pozitiv.

Echipa SC DAGMAR DV SRL Craiova  a fost permanent orientata spre rezultat reusind ca, pe parcursul a 4 luni consecutive de interviuri pentru verificarea nivelului de limba franceza sustinute cu profesori din acest domeniu, din cadrul firmei de avocatura care se ocupa de dosarul de emigrare, sa ma ajute sa ajung la nivelul necesar pentru a trece aceste teste lunare si in final, pentru a atinge nivelul de competente linvistic necesar pentru a putea sa functionez in societatea din Quebec.

SC DAGMAR DV SRL Craiova a excelat in permanenta la indeplinirea sarcinilor la timp si la nivelul calitativ al serviciilor, ca exemplu pot sa mentionez obtinerea unui rezultat pozitiv la toate cele 3 teste de interviu in limba franceza pe care le-am avut pana in prezent  (15.09.2011), pentru obtinerea unui post in cadrul companiei franceze NOZ, aceste rezultate  de pana acum, propulsandu-ma spre ultima etapa de interviu si implicit spre obiectivul propus impreuna cu cei din echipa DAGMAR.

In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare va stau la dispozitie.

Razvan Popescu

FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrStumbleUponLinkedInEmailGoogle BookmarksYahoo MailYahoo MessengerPrintDistribuie
Categorii: Opinia clientilor

Leave a Reply