DAGMAR D.V. a pus mare accent, inca de la infiintarea centrului, in anul 2009, pe inovatie. Am fost pionieri, in demersurile noastre, in mai multe domenii, incercand sa raspundem nevoilor si cerintelor din Oltenia.

Noi am fost primii

*in conceperea si organizarea cursurilor de limba engleza bazate pe metodele britanice recunoscute international pentru eficienta lor. Mai mult, experienta noastra internationala prin DAGMAR DV Ltd (Marea Britanie) ne recomanda ca un partener de incredere pentru proiectele dvs.

NOI AM ADUS CALITATEA PREDARII BRITANICE IN CRAIOVA.

*in conceperea si organizarea cursurilor de limba germana (incepand cu octombrie 2009).  Pana in acel moment, se organizau institutionalizat, in mare parte, numai cursuri de limba engleza. Structura si calitatea cursurilor de limba germana ne-au impus ca furnizor principal in regiunea Oltenia.

NOI AM INTRODUS STUDIUL LIMBII GERMANE IN CRAIOVA.

*in introducerea unei durate de 80 minute a sedintelor de curs pentru meditatii. Durata a fost introdusa de catre specialistii nostri in urma unor analize atente: este durata maxim recomandata pentru o sesiune de curs fara pauza, reprezentand durata optima de concentrare si randament pentru un numar mic de cursanti (1-3). Pana la acel moment, toate sedintele de curs erau de 2 ore, iar in prezent majoritatea institutiilor de profil au adoptat durata noastra. Cresterea duratei la 2 ore se face pentru grupuri unde numarul de participanti creste si interactiunea este mai mare.

NOI AM INTRODUS DURATA OPTIMA A UNEI SEDINTE.

*in introducerea si promovarea standardelor de calitate pentru recrutarea personalului didactic. Nu ne-am abatut de la aceste standarde pana in prezent, fiind constienti de importanta lor. Pentru a face parte din echipa DAGMAR D.V., personalul didactic trebuie sa fi obtinut minim nota 9 la examenul de licenta/master, sa aiba cel putin 6 luni de studiu in strainatate, sa aiba tripla certificare: profesor (pentru copii) – formator (pentru adulti) – traducator autorizat.

NOI AM IMPUS CALITATEA PREGATIRII CADRELOR DIDACTICE.

*in crearea si organizarea primului club de conversatie pentru copii, adolescenti si adulti, SALVE, un club care doreste sa dezvolte competentele de comunicare ale participantilor intr-un mediu relaxant si abordand teme de interes general si personal.

NOI AM IDENTIFICAT NEVOIA DE COMUNICARE INTR-O LIMBA STRAINA INTR-UN CADRU NONFORMAL.

*in introducerea elementelor de lucru interactive pentru copii, adolescenti si adulti. Folosirea in sala de curs a tablei interactive si soft-urilor dedicate a condus la cresterea implicarii participantilor in timpul sedintelor de curs si a eficientizat procesul de predare pentru cursurile atat pentru cursurile individuale cat si de grup.

NOI AM INTRODUS TEHNOLOGIA DE ULTIMA GENERATIE.

Promitem sa nu ne oprim aici!

DAGMAR D.V. doreste să vă ofere servicii de o înaltă calitate profesională si umană, o experientă unică, utila si placuta pentru dumneavoastră.

Doriti sa ne cunoasteti mai bine? Atunci contactati-ne si aflati mai multe informatii la 0351401685 / 0749667802.

“ Nu pentru scoala, ci pentru viata invatam! ”

SCHOOLS TEACH CONTENT * WE TEACH SKILLS!

FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrStumbleUponLinkedInEmailGoogle BookmarksYahoo MailYahoo MessengerPrintDistribuie
Categorii: Despre noi, Slides

Leave a Reply