Centrul educațional și de formare profesională Dagmar D.V. vine cu o nouă provocare pentru cei care doresc să învețe o limbă străină. Astfel, vineri, 3 iulie, de la 17:30, deschidem ușile centrului nostru pentru prima proiecție de film. Îi invităm pe cinefili să urmărească alături de noi o producție care s-a bucurat de aprecieri la nivel mondial, Into the Wild (2007). Filmul va fi rulat fără subtitrare, ca un exercițiu de “listening”, iar vizionarea va fi completată de discuții libere și un schimb de impresii în limba engleză.

Limita inferioară de vârstă este de 10 ani, iar copiii până în 14 ani trebuie să fie însoţiţi de un adult.

Continuăm, așadar, seria proiectelor non-formale, care încurajează învățarea continuă (lifelong learning), printr-o nouă inițiativă, care combină pasiunea pentru filme cu studiul interactiv al unei limbi străine.

movie club

Cei care doresc să participe la seara de film Dagmar D.V. sunt rugați să trimită un mail pe adresa contact@dagmardv.ro sau să sune la unul dintre numerele de telefon: 0351401685 / 0749667802. Costul este de 10 lei și include popcorn și suc. Înscrierile se fac până joi, ora 20:30!

Movie Club este o inițiativă menită să exploateze într-un mod modern și original studiul limbilor străine, printr-o abordare deschisă, încurajând, în același timp, socializarea și dezbaterea.

Despre film:

Into the Wild spune povestea reală a lui Christopher McCandless. Crescut într-o suburbie bogată din Washington DC, acesta decide la 24 de ani să întrerupă legăturile cu familia, să renunţe la conturile bancare şi să plece în sălbăticie. Ajuns în Alaska, Christopher renunţă la maşină, îşi arde şi ultimii bani şi decide să se decurce singur în ţinuturile pustii, vânând şi mâncând rădăcini.

 

FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrStumbleUponLinkedInEmailGoogle BookmarksYahoo MailYahoo MessengerPrintDistribuie

Leave a Reply