Centrul DAGMAR D.V. pune mare pret pe demersul formativ, concentrandu-si resursele spre trei elemente esentiale:

  • profesionalismul echipei
  • calitatea continutului educational si  a serviciilor conexe
  • rezultatele cursantilor

prof

Profesorii Dagmar D.V. sunt recrutati pe baza unor criterii de selectie strategice. Calitatea studiilor si experienta sunt extrem de importante pentru noi, astfel ca, pentru a ajunge sa faca parte din echipa DAGMAR D.V., un profesor trebuie sa fi absolvit cursurile de licenta/masterat cel putin cu nota 9, iar studiile in strainatate reprezinta unul dintre factorii principali de selectie.

Echipa DAGMAR D.V. este tanara si dinamica. Profesorii nostri pun accent pe interactiune, comunicare si dezvoltare personala, si reusesc sa creeze un climat optim desfasurarii sesiunilor de curs. Cursantii DAGMAR D.V. apreciaza atmosfera destinsa, benefica studiului, asa cum reiese si din testimonialele acestora, disponibile aici.

calit

Cursurile Dagmar D.V. sunt organizate pentru grupuri restranse, pentru ca eficienta continutului educational sa fie cat mai ridicata. Resursele folosite sunt recunoscute la nivel international, calitatea informatiilor fiind ireprosabila. Centrul nostru de formare se bucura de numeroase acreditari, atat la nivel national, cat si la nivel international.

Dincolo de procesul de invatare propriu-zis, echipa DAGMAR D.V. se implica activ pentru a le oferi cursantilor nu doar un sprijin educational, ci si unul personal. Oferim servicii de consultanta si traducere, urmarind indeaproape motto-ul “Nu pentru scoala, ci pentru viata invatam”. Astfel, ii ajutam pe cursanti in procesul de emigrare prin traduceri, pregatirea interviului, crearea si aranjarea dosarelor de candidaturi, a CV-urilor personale si a scrisorilor de intentie. Suntem alaturi de ei in fiecare etapa, pentru a-i sustine si pentru a ne asigura ca isi vor atinge scopurile, deoarece, odata ajunsi la noi, obiectivele cursantilor devin si obiectivele noastre.

rez

Echipa DAGMAR D.V. se implica activ pentru ca fiecare cursant sa isi atinga obiectivul, fie ca este vorba despre unul personal sau un scop legat de planul profesional. Printre cursantii nostri se numara persoane care au studiat limbi straine in vederea emigrarii, reusind, cu ajutorul nostru, sa treaca de interviurile pentru obtinerea vizelor, dar si persoane care au reusit sa isi insuseasca diferite limbaje de specialitate si, implicit, sa isi construiasca o cariera peste granite. Multi dintre cursanti pastreaza legatura cu noi si ne tin la curent cu evolutia lor, ca o modalitate de a-si exprima recunostinta pentru ajutorul oferit de Centrul DAGMAR D.V.

DAGMAR D.V. doreste să vă ofere servicii de o înaltă calitate profesională si umană, o experientă unică, utila si placuta pentru dumneavoastră.

Doriti sa ne cunoasteti mai bine? Atunci contactati-ne si aflati mai multe informatii la 0351401685 / 0749667802.

“ Nu pentru scoala, ci pentru viata invatam! ”

SCHOOLS TEACH CONTENT * WE TEACH SKILLS!

FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrStumbleUponLinkedInEmailGoogle BookmarksYahoo MailYahoo MessengerPrintDistribuie
Categorii: Despre noi

Leave a Reply