Careers in White International anunță un nou târg de carieră în domeniul medical în Craiova. Angajatori din mai multe țări europene vin în luna noiembrie pentru a găsi candidați potriviți cerințelor actuale. În 9 noiembrie evenimentul Cariere în  Alb va fi prezent în Craiova, la Plaza Hotel (Str. Aries, nr. 16) între orele 10:00 și 16:00.
careers in white
Evenimentele Careers in White sunt prezente în 7 ţări din Europa, iar în România sunt organizate pentru a XI-a oară. Angajatorii care vin la târgurile Cariere în Alb sunt în căutare continuă de personal medical şi sunt foarte deschişi să cunoască candidați interesați de aceste oportunităţi.

Job-urile prezente în cadrul târgurilor sunt adaptate nevoilor și intereselor candidaților din România și se adresează tuturor categoriilor de personal medical (medici, studenți, dentiști, farmaciști, asistenți medicali, kinetoterapeuți, moașe și alte categorii).

Participarea la târg este gratuită şi participanţii sunt sfătuiți să își aducă CV-ul la eveniment. Mai multe informaţii se pot găsi pe site-ul  www.careersinwhite.com.

“Evenimentele noastre beneficiază de aprecierea constantă şi susţinerea persoanelor interesate de dezvoltarea carierei lor medicale,  iar angajatorii sunt extrem de mulţumiţi de calităţile profesionale ale candidaţilor care ne trec pragul şi reuşesc să semneze multe contracte permanente sau cu durata determinată, în urma târgurilor noastre” – a declarat Managerul Careers in White International, Bogdan Covaliu.

Echipa Dagmar D.V. vă poate ajuta să obţineţi job-ul dorit, prin cursurile de limbaj medical organizate de centrul nostru. Nu ezitaţi să ne cereţi sprijinul!

FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrStumbleUponLinkedInEmailGoogle BookmarksYahoo MailYahoo MessengerPrintDistribuie
Categorii: NOUTATI, Slides, Stiri

Leave a Reply